Ik zoek werk

Op zoek naar werk in de IT?

We zien regelmatig berichten over tekorten aan IT kennis en vaardigheden in de markt om de beschikbare werkzaamheden ingevuld te krijgen. Tegelijkertijd zien we dat er door oudere talenten beschikbaar komen die graag nog een bijdrage willen leveren. Ook zijn er diverse oproepen vanuit maatschappelijke organisaties, ministeries en werknemersorganisaties om zo lang mogelijk een bijdrage te blijven leveren bij het invullen van de beschikbare plekken.

Di is voor ons aanleiding geweest om XperieSense op te starten. Wij bemiddelen tussen jou en organisaties die naar digitale kennis en ervaring zoeken. Op deze wijze kun je langer een bijdrage leveren en is het financieel aantrekkelijk als mogelijke aanvulling op andere inkomsten. Bovendien ontstaat er een netwerk van digitaal vaardige mensen die naast hun werk ook met elkaar in contact kunnen blijven en op die manier maatschappelijke doelen kunnen ondersteunen. De focus ligt daarbij op tijdelijk werk maar ook directe plaatsingen zijn mogelijk.

Kun jij je vinden in bovenstaande en heb je de energie en zin om aan de wereld van technologie en digitalisering bij te dragen? Schrijf je dan nu in dmv onderstaand formulier of neem vandaag nog contact met ons op!

We leren je graag kennen!

Heb je interesse om met hulp van XperieSense interessant en relevant werk te doen, ongeacht je leeftijd? Laat ons je gegevens weten en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Welke expertise kun je aanbieden?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven