Ik zoek IT expertise

Op zoek naar digitale en IT expertise?

De vraag naar IT kennis en vaardigheden is nog steeds groot. Uitstroom van oudere talenten gecombineerd met een beperkte instroom van nieuwe mensen maakt het des te meer van belang om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van alle beschikbare krachten. Diversiteit, niet alleen in geslacht maar ook in leeftijd en culturele achtergrond, is van groot belang. We zien regelmatig oproepen uit maatschappelijke organisaties om langer beschikbaar te zijn, teneinde het tekort aan personeel op te lossen.

Om deze redenen hebben wij, XperieSense, het initiatief genomen om te bemiddelen bij het vinden van talenten en opdrachtgevers. Onze achtergrond is zowel aan gebruikers- en leverancierszijde zodat we goed weten welke kennis en ervaring nodig is voor het slagen van digitaal gerelateerde vraagstukken. XperieSense bemiddelt tussen de IT’ers en organisaties in Nederland. De focus ligt daarbij op tijdelijk werk maar ook directe plaatsingen zijn mogelijk. Naast de bemiddeling is ons doel een netwerk van talenten en opdrachtgevers op te zetten die ook maatschappelijke doelen kunnen aanpakken. Zo denken wij aan het verbinden van deze groep en jonge mensen in de IT sector.

Ben je op zoek naar meer digitale kennis en ervaring, vind je diversiteit belangrijk en steun je het maatschappelijke doel van meer digitale kennis in de markt dan is het een goede reden dat wij met elkaar in contact komen. 

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over onze diensten, vul dan het onderstaand formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Welke expertise zoekt u?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven